Üdvözöljük a Panelcam Biztonsági Szolgálat oldalán!

PANELCAM

Itt a falnak is szeme van!

Riasztórendszerek

Az otthon az iroda vagy az üzem védelme gyakorlatilag nélkülözhetetlen. Legyen szó szinte bármilyen érték védelméről, vagy ami a legfontosabb szeretteink biztonságáról a riasztó lehet a nyugalom alapja. Az igények valamint a helyi sajátosságok tekintetében már bruttó 40000 Forintos ártól kínálunk minőségi szabotázsvédett rendszert telepítéssel és oktatással. Riasztórendszerét számos plusz feledatra tudja használni. Ide tartozik a csőtörés, füst, szénmonoxid riasztás vagy éppen az áramszünet jelzése. Ez az élet védelmén túl jelentős bosszúságoktól is megkímélheti Önt. Kérjen kötelezettségmentes és ingyenes ajánlatot még ma!

Távfelügyelet

Az Ön nyugalmához szinte nélkülözhetetlen riasztója távfelügyeletre kötése. Két féle lehetőség közül választhat. Riasztás esetén a diszpécserünk értesíti önt az aktuális eseményről (kiértesítéses távfelügyelet díja bruttó 2200 Ft / hónap) vagy elfogószolgálatot küld a védett ingatlanhoz (kivonulásos távfelügyelet díja lakóingatlan esetében bruttó 3800 Ft / hónap) A kivonulásoknak nincs külön díja azt a havidíj tartalmazza és évi 3 téves kiszállást is tartalmaz! (pl. ügyfél nyitvafelejtette az ablakot és ezért téves riasztás történt) Három földrajzilag kölönböző helyen üzemelnek távfelügyeleti központjaink, és Győrben három elfogó szolgálattal biztosítjuk a szünetmentes zavartalan szolgálatást.

Kamerarendszerek

Számos előnye van a kameráknak. Visszatartó ereje van, vissza-kereshetővé válik a nemkívánt esemény, segít a felderítésben és bármikor akár mobilról hazanézhetünk, hogy minden rendben van-e. Felejtse el a híradásokban mutogatott feketefehér felismerhetetlen képeket, hiszen a HD vagy FullHD rendszereink tűéles képet mutatnak és nem drágábbak a régi technologiákhoz képest. Minden működéshez szükséges eszközzel, telepítéssel és oktatással már bruttó 60000 Forinttól kínáljuk rendszereinket. Akár meglévő rendszerét távelérésre programozzuk, így mobilról bármikor nézheti kameráit. Amennyiben nincs vezetékes internetszolgáltatása mobilnettel kiváltjuk azt.

4G internet

Nem csak biztonsági rendszerekhez akár lakossági használatra Magyarországon bárhová kínálunk villámgyors 4G mobil internetet.
4 GB belföldi adatkeret 2800 Ft / hó
7 GB belföldi adatkeret 3500 Ft / hó
13 GB belföldi adatkeret 4400 Ft / hó
24 GB belföldi adatkeret 5500 Ft / hó
50 GB belföldi adatkeret 5900 Ft / hó
1000 GB belföldi adatkeret 6825 Ft / hó
korlátlan belföldi adatkeret 26775 Ft / hó

Részletek: www.korlatlan-internet.panelcam.hu  

Klíma szerelés

Győr és 30 km-es vonzáskörzetében 10 napos vállalási idővel szerelünk klímákat.

Részletek: www.klima.panelcam.hu  

Vállalkozásunkról

A Panelcam Biztonsági Szolgálat 2010-ben kezdte meg működését. Egy olyan magyar tulajdonú vállalkozás, ami politikai elkötelezettség nélkül, kizárólag az ügyfelei érdekeit nézve végzi munkáját. Szakmai tapasztalataink alapján kizárólag jó minőségű és megbízható vagyonvédelmi rendszereket telepítünk a hosszútávú problémamentes működés érdekében.

Kapcsolat

Tel.:   +36 96 499 602  
Mobil: +36 30 856 92 46

Postacím: 9030 Győr, Örvény utca 7.

Email: info@panelcam.hu